17-03-2015

Het verheugt ons om u te kunnen mededelen dat wij j.l. alle PVC lasmachines van Drukkerij Soenen, Vichte te België hebben overgenomen.
 

13-10-2014
Muis-mattie.nl

Plastikor zit niet stil. Vele technische vernieuwingen doen zich achter de schermen voor. Volautomatisch maken van halfautomaten, Nieuwe lasprocessen, Nieuwe druktechnieken in eigen huis.
Naast zeefdruk ook digitaal printen voor grote en kleine aantallen.

Bedrijfsprofiel Plastikor

Plastikor Nederland b.v is sinds 1976 de specialist op het gebied van ringmappen, insteek pochetten en naambadges.
Wij produceren deze in eigen huis in alle maten en uitvoeringen. Direct rechtstreek bij de fabrikant bestellen.

Bedrijfsinformatie

KvK leiden 27320258
BTW nummer NL819519054B01

Missie

Plastikor produceert ringmappen, ringbanden, insteekhoezen en badges van hoge kwaliteit. Snelle levertijden en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, uiteraard met de nodige persoonlijke aandacht!
Standaard producten worden next day geleverd, maatwerk producten binnen 3 werkdagen.

De voordelen van Plastikor

Niet iedereen zit te wachten op bezoek van vertegenwoordigers of stalkende callcenters.
Bij ons bestel je snel en gemakkelijk online uw ringmappen, badges, pochetten en andere presentatieproducten tegen een scherpe prijs!
Via de mail wordt u op de hoogte gehouden van de status van uw order.
Bovendien kunt u altijd inloggen om online de status te bekijken. Wilt u alsnog iemand persoonlijk spreken voor bijvoorbeeld maatwerk producten, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.
Ook dat is de service van Plastikor!

Eigen productie in Nederland & Duitsland

Plastikor Nederland b.v. is de specialist in presentatie en opbergmiddelen. Wij beschikken over een eigen fabriek in Nederland en Duitsland. Deze zijn voorzien van de modernste machines.
Als familie bedrijf met jarenlange ervaring beheersen wij zo het gehele productieproces en kunnen wij hierdoor een snelle levertijd garanderen tegen een scherpe prijs.

Met ervaren medewerkers en de modernste machineparken van Europa behoren we tot de grootste producenten van ringbandmappen & insteek pochetten.
Bekijk ons standaard assortiment en profiteer van de snelle productie doorlooptijden. 

Plastikor adviseert u deskundig over de talrijke keuze aan PVC materialen voor uw presentatie producten om bij uw relaties een positieve, onuitwisbare indruk achter te laten.

PlastikorNederland.be © 2020